Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Ζει ο Μακάρθι; Ζει και βασιλεύει και το κίνημα το μακελεύει...


Σε έναν νέου τύπου Μακαρθισμό έχουν επιδοθεί διάφοροι μικροκομματικοί γραφειοκράτες και "κομματάρχες"...

Τα "άστεγα" αδερφοξάδερφα που μυρίστηκαν "καρέκλες", οι κουμπάροι (και οι "κουμπάροι") που απειλούν χυδαία όποιον τους στέκεται εμπόδιο μαζί με τους ολίγιστους και ανεπαρκείς αλλά παρά ταύτα επίδοξους "ηγέτες" που αλλάζουν τα κόματα και τις ιδεολογίες σαν τα πουκάμισα, συνθέτουν ένα παλαιοκομματικής χροιάς μωσαϊκό που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει την καθεστηκυία τάξη και (είτε ειθελημένα είτε αθελά της) να μεταβάλει τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε άλλο ένα μικροπολιτικό παραμάγαζο.

Με τις επαναπαυτικές πρακτικές και τακτικές που προκρίνει προκειμένου τελικά να παγιωθούν ως θέσεις "μας", θα καταλήξουμε να συναγελαζόμαστε ανοιχτά με τους δωσιλόγους σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά να πετάμε και καμιά υπερπατριωτική κορώνα που και που για να μην φύγουν τα "πρόβατα" από το "μαντρί".

Οι αντιπροσωπευτικότεροι εκπρόσωποι αυτού του είδους παλαιοκομματικών σαπροφύτων είναι μια χούφτα "επαναστατών του πληκτρολογίου" που μέσα από το facebook νομίζουν πως έχουν καταλάβει τον πλήρη έλεγχο του κινήματος.

Οι συγκεκριμένοι επιδίδονται καθημερινά σε ένα ανηλεές σαφάρι υποτιθέμενων "εγκαθέτων", σε έναν νέο μακαρθισμό εκ των έσω...

Όποιος λοιπόν διαφωνεί μαζί τους στον τρόπο σκέψης και δράσης, είναι "εγκάθετος" και "προδότης"! (Άσχετο βέβαια το εάν είναι ιδρυτικό μέλος του κινήματος και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του...)

Στο φαντασιακό λοιπόν αυτό κυνήγι μαγισσών καταφέρονται με μανία εναντίον οποιουδήποτε, προκειμένου να μην σηκωθούν από τον καναπέ ή να μην ξεβολευθούν από τις "πολυθρόνες" και τους "θρόνους".

Το μόνο που καταφέρνουν βέβαια με τις κάθε λογής συνωμοσιολογίες τους, είναι να γελοιοποιούν εαυτούς...

Το ήξερα πως είναι δύσκολο το πεζοδρόμιο και ο αδιάκοπος αγώνας δίπλα στον Λαό.... Δεν περίμενα όμως ότι για κάποιους θα ήταν πιό εύκολη η αδιέξοδη καταγγελία των "παρηκούντων την Ιερουσαλήμ", παρά η ουσιαστική καταγγελία των της αντίπερα όχθης !

Εν πάσει περιπτώσει, εδώ θα αποδειχθεί έμπρακτα το εάν "ό,τι λέμε ισχύει για πάντα".


Είμαστε Πολλοί
Είμαστε Ανεξάρτητοι
Είμαστε Έλληνες


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Ομάδα "Ελλάς Ελεύθερων Ελλήνων" (Ε.Ε.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου